-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:7542 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:6

امام حسين(ع) چه ارثي از حضرت آدم (ع) برده است؟

در زيارت وارث خطاب به امام حسين(ع) مي گوييم: سلام بر تو، اي وارث آدم(ع)، وارث نوح(ع) وارث ابراهيم(ع) وارث موسي(ع) وارث عيسي(ع) وارث محمد(ص) وارث علي(ع) وارث حسن(ع).

زيارت وارث به ما مي آموزد كه امامت، رسالت تاريخي اديان توحيدي را بر عهده دارد. امام حسين(ع) رسالت همة پيامبران بزرگ تاريخ را بر دوش دارد، زيارت وارث به ما مي فهماند عاشواري حسيني نقطة اوج نبرد توحيد تاريخي با همة شرك تاريخي است. از اين جا مي يابيم كه امام حسين(ع) وارث رسالت انسان سازي، عالِم به حقايق عالَم، قيام بر حق، فناي در حق همة انبيا از آدم تا خاتم مي باشد؛ يعني صراط مستقيم بر محور امامت مي چرخد، و راه نجات و نيل به سعادت ابدي، بستگي كامل به پيوستگي به خط حسيني و پيروي از امام حسين(ع) و فرزندان معصوم مي دارد.

رسول خدا(ص) فرمود: حسين چراغ هدايت و كشتي نجات است.1[3] از آن جايي كه هر پيامبري افزون بر داشتن همة فضايل انساني خصوصيتي ويژة خود داشته است و ويژگي حضرت علم خدادادي وي است. حضرت امام حسين(ع) وارث علم آدم است چنان مرحوم الهي قمشه اي در ترجمة زيارت وارث آورده است.



[3]سيد هاشم بحراني، مدينه المعاجز، ج 4، ص 52.





مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.